Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BRUNOX fegyverolaj spray 300ml

3.500 Ft
Menny.:db
Cikkszám: FO02
Szállítási díj: 1.778 Ft
Raktárkészlet 1: Rendelhető
Várható szállítás: 2024. július 25.

BRUNOX fegyverolaj spray 300ml

Vadász, sport, katonai, szolgálati és muzeális fegyverek tisztításához, továbbá fegyvergyűjtőknek. - tisztítja, keni és ápolja az összes fémalkatrészt- taszítja a nedvességet és így sikerrel véd a korrózió ellen- feloldja a lőpor-, ólom-, tombak-, réz- és nikkel-lerakodásokat- semlegesíti a kéz izzadtságát

Nem tartalmaz:- szilikont- teflont- grafitot

A BRUNOX® Turbo-Spray® kitűnően alkalmas vadász-, sport-, szolgálati-, katonai és muzeális fegyverek tisztításához, továbbá fegyvergyűjtőknek.

Brunox® Turbo-Spray®: n ntisztítja, keni és ápolja az összes fémalkatrészt ntaszítja a nedvességet és így sikerrel véd a korrózió ellen feloldja a lőpor-, ólom-, tombak-, réz- és nikkel-lerakodásokat nsemlegesíti a kéz izzadtságát

Kiemelkedő kúszótulajdonsággal rendelkezik, egy nagyon vékony vastagonfolyó filmszerű védőréteg képződik, amely nem keményedik ki és nem gyantásodik (nem tartalmaz szilikont, teflont, grafitot).

Semlegesen viselkedik lakkfelületekkel, bőrrel, fával, gumival, műanyagokkal és textíliákkal szemben.

Kontaktspray-ként megakadályozza a rövidzárlatokat. nA TURBOLINE adalékanyag megnöveli minden mozgatható alkatrész csúszósságát; ezzel is biztosítja az ismétlő- és automatafegyverek működését egészen -55 Cº-ig.

A Brunox® Turbo-Spray® oldja a zsírt, a szerves és ásványi szennyeződéseket. A Brunox® Turbo-Spray® csak 3% hajtógázt (CO2) tartalmaz, a lobbanáspontja 78 Cº-nál van.